نشست دپارتمان تخصصي صنايع غذايي توسط شركت دانش بنيان طعم و رنگ فرير، مستقر در شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان، برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان، نشست دپارتمان تخصصي صنايع غذايي اصفهان توسط شركت دانش بنيان طعم و رنگ فرير، مستقر در شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان، برگزار شد.
اين دپارتمان به بررسي رشته صنايع غذايي، جايگاه علمي و اجتماعي اين رشته تحصيلي، حجم فارغ التحصيلان، ضريب بيكاري دانش آموختگان، چالشهاي ميان صنعت و دانشگاه، عدم اعتماد صنعت به فارغالتحصيلان اين رشته و موضوعات مرتبط ديگر پرداخت.
حاضران در اين دپارتمان خلق محصولات جديد و رفع نواقص و ارايه هرچه بهتر محصولات غذايي سالم به جامعه را ارزيابي كردند.
تعداد بازدید : ۶۰۳ تاریخ: 1394/07/12
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
گلعلیزاده: به صورت مسئلهمحور از ظرفیت شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان استفاده میکنیم
سرپرست اداره کل حفاظت محیط زیست استان اصفهان از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان بازدید کرد و از نزدیک ب…مهندس حامد عابدی مسئول اجرایی بیستمین دوره جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی شد
مهندس حامد عابدی با دریافت حکم از دکتر سیدمهدی ابطحی، رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنوان مسئ…شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان؛ پیشگام در آموزش و شبکهسازی جهانی فناوری
ارتباطات بینالمللی برای پارکهای فناوری در دنیای پررقابت امروز ضروری است. شهرک علمی و تحقیقاتی اصف…